ממרח דגים מעושנים נטול גלוטן,, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, פפריקה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו ממרח סלמון מעושן, פורל מעושן התפשט, ו ממרח צדפות מעושנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הדגים המעושנים לתוך 1in (2.5 ס " מ) חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
דגים מעושנים
2
מניחים במעבד מזון ומוסיפים את הגבינה, מיץ לימון, חזרת. דופק עד חלקה. מתבלים עם פלפל ועוד חזרת אם אתה רוצה. מכסים ומקררים עד מקורר, לפחות 1 שעה ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
1 שאלוט, מגורר או טחון
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
טוב עם טוסט מלבה, פרוסות קלויות של לחם מחיטה מלאה, או חתיכות של באגט.
מרכיבים שתצטרך
מלבה טוסט
בגט
רכז לימונדה מופשר, מחולק
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1
צלופח מעושן
מרכיבים שתצטרך
צלופח
2
התפשטות: נסה לעשות את ההתפשטות עם צלופח מעושן, מעדן הולנדי מסורתי.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.