ממתק או ברדק בננה פופס
מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-17 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שוקולד חצי מתוק של בייקר, חמאה, זורה צבעונית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פיצה תעלול או ממתק, מאפינס טריק לטפל, ו עוגות תעלול או ממתק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בננות במחצית לרוחב. הכנס מקל פופ לתוך סוף לחתוך של כל חצי בננה.
מניחים על מגש; כיסוי. להקפיא 3 שעות או עד המשרד.
מיקרוגל שוקולד וחמאה בקערה קטנה למיקרוגל על גבוה 1-1/2 עד 2 דקות או עד שוקולד הוא כמעט נמס, ערבוב לאחר 1 דקה. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין.
טובלים בננות קפואות לתערובת שוקולד, הופכים למעיל אחיד. מיד להתגלגל סוכריות.
מניחים על מגש מכוסה בנייר שעווה.
מגישים באופן מיידי. לכסות שאריות פופס ולאחסן במקפיא.