מנגו, אגס וג'ינג'ר קראמבל
מנגו, אגס & ג'ינג'ר קראמבל דורש מסביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 666 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. אם יש לכם פקאן מאוד, סוכר muscovado, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 55 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אגס ג'ינג'ר קראמבל, קרמבל ג'ינג'ר-אגס, ו וניל-ג'ינג'ר-אגס קראמבל.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
שים את האגסים בסיר עם הסוכר ו 4 כפות מים. מבשלים על חום עדין במשך 5 דקות, עד האגסים הם פשוט רך.
הסר מהחום ומערבבים את המנגו וג ' ינג ' ר גזע. כפית את התערובת לתוך צלחת אפייה לא עמוק מדי 1.75 ליטר ולהשאיר ללכת קר.
הפוך את הציפוי. לשפשף את החמאה לתוך הקמח, מערבבים את הסוכר ואגוזי פקאן.
מפזרים אותו על כל הקפאת הפרי, או לאפות במשך 30 דקות עד השחמה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קראמבל עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "