מנגו טיפש
מנגו טיפש נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם ביצה, ג'לטין, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו אפריקאי מנגו טיפש, מנגו אוכמניות " טיפש", ו מנגו-מנטה טיפש (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 3 כפות חלב בקערה קטנה ולתת לרכך בעת ביצוע פודינג.
להביא חלב שנותר רק לרתיחה בסיר כבד קטן, ולאחר מכן להסיר מן החום.
לטאטא יחד ביצה וסוכר 1/4 כוס עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף חלב חם בזרם איטי, לטאטא.
יוצקים פודינג למחבת ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד רושמים מדחום מיידי 170°f ומעילים פודינג בחזרה של כף (לא להרתיח), על 2 דקות. מערבבים בתערובת ג ' לטין ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מומס, על 1 דקה (לא להרתיח).
יוצקים פודינג דרך מסננת לתוך קערה וקריר, ערבוב מדי פעם.
מנגו פירה עם הנותרים 1/4 כוס סוכר ומיץ ליים בבלנדר עד חלקה מאוד כוח דרך מסננת לתוך פודינג. מערבבים עד בשילוב היטב, ואז להירגע עד קר אבל לא להגדיר, על 1 שעה.
Beat שמנת עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל לתוך פודינג מנגו בעדינות אבל ביסודיות. צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות.
לפני ההגשה, כף טיפש לתוך 6 מנות.
* טיפש יכול להיות מקורר עד 1 יום.* פרוסות מנגו אלפונסו (רצוי המותג Ratna) זמינים בחנויות מזון מיוחדות Kalustyan של (212-685-3451).