מנגו טרי ממולא בשר חזיר Tenderloin
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מנגו ממולא בשר חזיר טרי Tenderloin. מנה זו מכילה סביב 239 גרם חלבון 165 גרם של שומן, וסך הכל 3549 קלוריות. המתכון הזה מכסה %83 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל, קרקרים ריץ, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בשר חזיר עם סלסה מנגו טרי, בשר חזיר עם סלסה מנגו, ו בשר חזיר עם רוטב מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון ממחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר. בטל את כל אבל 1 כף. טפטוף; עתודה לשימוש מאוחר יותר.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 3 דקות., ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בייקון, מנגו, כוסברה וצימוקים.
מניחים tenderloins, לחתוך צדדים למעלה, על קרש חיתוך; כפית מילוי מרכזי.
להפשיל, החל צד אחד ארוך של כל; מאובטח עם קיסמים מעץ.
מברשת עם מיונז; רול בפירורי קרקר.
חום 1-1 / 2 כפית. של טיפות בייקון שמורות באותו מחבת על חום בינוני.
להוסיף 1 tenderloin; לבשל 4 דקות. או עד להשחמה שווה, מפנה מדי פעם.
מקום על מדף של מחבת ברוילר. חזור עם שאריות בייקון ועגלגלות.
אופים בשר 30 דקות. או עד נעשה (145F). בערך 10 דקות. לפני הבשר נעשה, להכין מלית לפי ההוראות על החבילה.
הסר את הבשר מהתנור; תן לעמוד 3 דקות.
הסר ולהשליך קיסמים מבשר לפני חיתוך.