קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מנגו פלאן על שוקולד

מנגו פלאן על שוקולד
מנגו פלאן על שוקולד יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 2111 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 163 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך אבקת אפייה, מחית מנגו, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו מנגו פלאן (מנגו), מנגו צ'ילה פלאן, ו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 300 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים 2 כוסות סוכר למרכז סיר עמוק. בזהירות לשפוך את המים סביב הסוכר, מנסה לא להתיז כל סוכר על הצדדים של המחבת. אל תערבבו; בעדינות לצייר את האצבע דרך מרכז הסוכר פעמיים, מה שהופך את הצלב, כדי להרטיב אותו. מעל חום בינוני-גבוה, להביא לרתיחה בלי לערבב. להפחית את החום לרתיחה מהירה ומבשלים מבלי לערבב עד ענבר קרמל בצבע, 10 עד 20 דקות. מיד להסיר מהחום. בינתיים, להגדיר 6 (1 כוס ramekins או כוסות קפה רדודות בקרבת מקום. כאשר הקרמל מבושל, לשפוך במהירות על 1/4 כוס קרמל לתוך כל ramekin ו מערבולת כדי מעיל הצדדים. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
בסיר, להביא את החלב ואת שעועית וניל לרתיחה מעל חום בינוני. מיד לכבות את החום ולהניח בצד להחדיר. בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים נוספים ואת הנותרים 1 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
לטאטא על 1/2 כוס חלב חם לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
לטאטא את החלב החם הנותרים לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
להקציף את מחית מנגו עד חלקה. מסננים את התערובת לתוך קנקן כדי להחליק אותו ולהסיר את שעועית וניל סיבי מנגו.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מחית מנגומחית מנגו
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
7
יוצקים את התערובת לתוך ramekins מצופה קרמל ולסדר באמבט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים במרכז התנור עד להתייבש ולהגדיר במרכז, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מהאמבט מים ולתת מגניב. בחוזקה לכסות כל ramekin עם לעטוף פלסטיק. מקררים לפחות 2 שעות, או מקררים עד מוכן לשרת, עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
כדי לשרת, מניחים מעגל בראוני על כל צלחת הגשה. הפעל פלאן על גבי העוגה (ייתכן שיהיה עליך לטבול את החלק התחתון של כל ramekin במים חמים כדי לשחרר את הקרמל, ו/או להפעיל סכין סביב קצה ramekin). הקרמל ישפוך וישמש כרוטב, וגם ייספג לתוך הבראוני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
מחממים את התנור ל 350 מעלות. משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' וממלאים אותה בנייר קלף או שעווה, לוחצים על הפינות. במיקסר מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), קרם את החמאה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
13
מערבבים את הביצים ווניל ומערבבים עד אור ורך. מנפים יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
14
מוסיפים לתערובת החמאה ומערבבים רק עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
15
מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
16
יוצקים לתוך המחבת מוכן, להחליק את החלק העליון, ואופים עד העוגה הוא מוצק במרכז פני השטח יבש ומבריק, 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
17
בואו להתקרר במחבת. הפעל סכין סביב הקצוות של המחבת ולהפוך את העוגה כולה על משטח עבודה. לקלף את נייר השעווה. באמצעות ramekin כמדריך, להשתמש בסכין חדה לחתוך 6 חוגים בראוני באותו גודל כמו ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה