קושימומחה
מוכן ב11 שעות
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

מנדרין גלידת תפוזים עם שומשום שביר

מנדרין גלידת תפוזים עם שומשום שביר
גלידת מנדרין תפוזים עם שומשום שביר יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 95 גרם של שומן, וסך הכל 1211 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, גרידת תפוז, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת קרם מנדרין כתום, עוגת שמנת תפוז מנדרינית מוגזת, ו מנדרין כתום קרם פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים שמנת, מיץ וקורט מלח לסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מקציפים יחד חלמונים, סוכר ודבש, ולאחר מכן מוסיפים חצי תערובת שמנת בזרם איטי, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים בחזרה לתוך סיר ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג מתעבה מעט רושמת 170 עד 79° על מדחום מיידי לקרוא (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ומערבבים גרידה. חביצת צ ' יל, ערבוב מדי פעם, עד קר, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים גיליון גדול של נייר (צד מבריק למעלה) על משטח עבודה עמיד בחום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
טוסט לבן ושומשום שחור במחבת כבדה גדולה על חום בינוני, ערבוב עד זרעים לבנים הם זהובים, על 8 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום שחורזרעי שומשום שחור
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחממים סוכר ודבש עם קמצוץ של מלח במחבת רוטב כבד 2 ליטר על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב עמוק, על 5 דקות. מערבבים זרעי שומשום ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
יוצקים תערובת על נייר, החלקה למעלה ומתפשטים לתוך סיבוב 10 עד 11 אינץ ' עם מרית קיזוז מתכת (תערובת תהיה חמה מאוד), ואז מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
הפוך שביר על קרש חיתוך לקלף רדיד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
חותכים שבירים לחתיכות קטנות.
7
העברה למיכל אטום.
1
להקפיא רפרפת במכונת גלידה ב 2 קבוצות נפרדות. מקפלים 3/4 כוס שומשום שביר לתוך כל אצווה לאחר הקפאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2
להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא כדי המשרד, על 4 שעות.
3
מגישים עם הנותרים שביר אם תרצה.
1
* פודינג יכול להיות מקורר עד 24 שעות. * גלידה שומרת 1 שבוע.* שומשום שביר שומר במיכל אטום בטמפרטורת החדר 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ