קושימומחה
מוכן ב11 שעות
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

מנדרין גלידת תפוזים עם שומשום שביר

מנדרין גלידת תפוזים עם שומשום שביר
גלידת מנדרין תפוזים עם שומשום שביר יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 95 גרם של שומן, וסך הכל 1211 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, גרידת תפוז, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת קרם מנדרין כתום, עוגת שמנת תפוז מנדרינית מוגזת, ו מנדרין כתום קרם פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים שמנת, מיץ וקורט מלח לסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מקציפים יחד חלמונים, סוכר ודבש, ולאחר מכן מוסיפים חצי תערובת שמנת בזרם איטי, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים בחזרה לתוך סיר ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג מתעבה מעט רושמת 170 עד 79° על מדחום מיידי לקרוא (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ומערבבים גרידה. חביצת צ ' יל, ערבוב מדי פעם, עד קר, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים גיליון גדול של נייר (צד מבריק למעלה) על משטח עבודה עמיד בחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
טוסט לבן ושומשום שחור במחבת כבדה גדולה על חום בינוני, ערבוב עד זרעים לבנים הם זהובים, על 8 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום שחורזרעי שומשום שחור
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים סוכר ודבש עם קמצוץ של מלח במחבת רוטב כבד 2 ליטר על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב עמוק, על 5 דקות. מערבבים זרעי שומשום ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
יוצקים תערובת על נייר, החלקה למעלה ומתפשטים לתוך סיבוב 10 עד 11 אינץ ' עם מרית קיזוז מתכת (תערובת תהיה חמה מאוד), ואז מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
הפוך שביר על קרש חיתוך לקלף רדיד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
חותכים שבירים לחתיכות קטנות.
7
העברה למיכל אטום.
1
להקפיא רפרפת במכונת גלידה ב 2 קבוצות נפרדות. מקפלים 3/4 כוס שומשום שביר לתוך כל אצווה לאחר הקפאה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2
להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא כדי המשרד, על 4 שעות.
3
מגישים עם הנותרים שביר אם תרצה.
1
* פודינג יכול להיות מקורר עד 24 שעות. * גלידה שומרת 1 שבוע.* שומשום שביר שומר במיכל אטום בטמפרטורת החדר 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ