מנה קטנה באסטר בר קינוח
אם $1.41 למנה נופל בתקציב שלך, מנה קטנה באסטר בר קינוח עשוי להיות מצוין ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 753 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", חלב, טחון לפירורים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-10 דקות. נסו ריבת תאנים קטנה-אצווה, אצווה קטנה של BEIGNETS, ו חטיפי עוגיות קטנים (מתכונים דומים).
הוראות
קו החלק הפנימי של 9×5 או 8 1/2 x 4 1/2 מחבת כיכר אינץ ' עם לעטוף פלסטיק לוודא שהוא מכסה את החלק התחתון והולך כל הדרך במעלה הצדדים. אני אוהב ללחוץ & חותם brand.In קערת ערבוב, לשלב אוריאו מרוסק וחמאה מומסת. לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת מרופדת וצינה בזמן שאתה עושה את הקרח cream.To הפוך את הגלידה, לשים 1 כוס של קרם בקערה עמוקה והכה עם מערבל חשמלי כף יד עד פסגות נוקשות טופס. בקערה שנייה, לערבב יחד את הנותרים 2 כפות של שמנת, 2 כפות חלב, חצי פחית של חלב מרוכז ותמצית וניל. מקפלים בקצפת.
יוצקים כחצי עד שני שלישים מתערובת הגלידה על קרום פירור ולשים במקפיא במשך ארבע שעות או עד המשרד. יהיה לך תערובת גלידה נוספת, כך שאתה יכול לשים את זה במיכל קטן להקפיא אותו ליום אחר.הכן את רוטב הפאדג'.
שלב שנותר חצי פחית (2/3 כוס) חלב מרוכז וצ ' יפס שוקולד בסיר קטן; חום על בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שבבי נמסים.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה, מים ותמצית וניל.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.כאשר רוטב פאדג ' הוא מגניב ואת הגלידה שיש לך להפיץ על הקרום הוא מוצק, מפזרים בוטנים על גלידה, לחיצה עליהם מעט.
מורחים כמה (או כל!) של רוטב שוקולד מקורר על הבוטנים. חזור למקפיא להקפיא עוד 4 עד 6 שעות או עד המשרד מאוד.כאשר מוכן לשרת, להרים מהמחבת על ידי אחיזה בניילון לעטוף ומושך את העוגה מתוך כיכר. לקלף את עטיפת הפלסטיק ולחתוך את כיכר לארבעה עד שש מנות.