אם $1.41 למנה נופל בתקציב שלך, מנה קטנה באסטר בר קינוח עשוי להיות מצוין ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 753 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", חלב, טחון לפירורים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-10 דקות. נסו ריבת תאנים קטנה-אצווה, אצווה קטנה של BEIGNETS, ו חטיפי עוגיות קטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו החלק הפנימי של 9×5 או 8 1/2 x 4 1/2 מחבת כיכר אינץ ' עם לעטוף פלסטיק לוודא שהוא מכסה את החלק התחתון והולך כל הדרך במעלה הצדדים. אני אוהב ללחוץ & חותם brand.In קערת ערבוב, לשלב אוריאו מרוסק וחמאה מומסת. לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת מרופדת וצינה בזמן שאתה עושה את הקרח cream.To הפוך את הגלידה, לשים 1 כוס של קרם בקערה עמוקה והכה עם מערבל חשמלי כף יד עד פסגות נוקשות טופס. בקערה שנייה, לערבב יחד את הנותרים 2 כפות של שמנת, 2 כפות חלב, חצי פחית של חלב מרוכז ותמצית וניל. מקפלים בקצפת.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
לימון גומי
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
עוגיות אוריאו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כגון גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
2
יוצקים כחצי עד שני שלישים מתערובת הגלידה על קרום פירור ולשים במקפיא במשך ארבע שעות או עד המשרד. יהיה לך תערובת גלידה נוספת, כך שאתה יכול לשים את זה במיכל קטן להקפיא אותו ליום אחר.הכן את רוטב הפאדג'.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
3
שלב שנותר חצי פחית (2/3 כוס) חלב מרוכז וצ ' יפס שוקולד בסיר קטן; חום על בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שבבי נמסים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום ומערבבים בחמאה, מים ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.כאשר רוטב פאדג ' הוא מגניב ואת הגלידה שיש לך להפיץ על הקרום הוא מוצק, מפזרים בוטנים על גלידה, לחיצה עליהם מעט.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
6
מורחים כמה (או כל!) של רוטב שוקולד מקורר על הבוטנים. חזור למקפיא להקפיא עוד 4 עד 6 שעות או עד המשרד מאוד.כאשר מוכן לשרת, להרים מהמחבת על ידי אחיזה בניילון לעטוף ומושך את העוגה מתוך כיכר. לקלף את עטיפת הפלסטיק ולחתוך את כיכר לארבעה עד שש מנות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)