קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מנטה ליים להקפיא

מנטה ליים להקפיא
מנטה ליים להקפיא עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת ליים, ג'לי, ג' לטין בטעם ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. . נסו מנטה ליים להקפיא, הקפאת פטל ליים, ו ליים פילדלפיה פריז (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 9 אינץ ' מחבת עגולה עם ניילון נצמד, עם קצוות המשתרעים על פני צד של מחבת. מקציפים גבינת Neufchatel וסוכר 1/4 כוס עם מיקסר עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
NeufchatelNeufchatel
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להוסיף תערובת ג ' לטין יבש, גרידה ומיץ; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
בטעם תותבטעם תות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3
לטאטא בשוט מגניב מנטה; לשפוך לתוך מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים פירורי בייגלה, נשאר סוכר וחמאה; מפזרים על תערובת פודינג. מכסים את הקינוח בקצוות של ניילון נצמד; משתמשים בו כדי ללחוץ בעדינות על תערובת פירור למילוי.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
להקפיא 3 שעות או עד המשרד. הפוך קינוח על צלחת הגשה; להסיר מחבת לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בואו קינוח לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. כדי לרכך מעט לפני חיתוך לשרת.