מנטה שבב גלידה רול
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל מנטה שבב גלידה רול. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. אם יש לכם מים, מיץ לימון, גלידת שוקולד צ'יפס מנטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מושלם עבור קיץ. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גלידה רול קינמון, גליל עוגת צ'יפ מנטה, ו גלידה בימי ראשון: גלידת שוקולד צ'יפס מנטה טרייה.
הוראות
מרפדים 15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה בנייר שעווה; משמנים את הנייר ומניחים בצד. מנפים יחד את הקמח, הקקאו והמלח; מניחים בצד. בקערה בינונית מקציפים את החלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 2 כפות בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות.
בקערה אחרת מקציפים את החלמונים ומיץ הלימון עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקפלים פנימה חלבונים. מקפלים פנימה חומרים יבשים שמורים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות במרכז.
מגניב במשך 5 דקות. הפוך עוגה על מגבת מטבח מאובקת בסוכר קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מגלגלים עוגה בסגנון ג ' לי מגבת, החל בצד ארוך. מצננים לחלוטין על רשת.
לפרוש עוגה; גלידת התפשטות בתוך 1/2 ב. של קצוות.
להתגלגל שוב. מכסים ומקפיאים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
בסיר על אש בינונית מביאים לרתיחה את הסוכר, הקקאו והחמאה.
מוסיפים מים; מחזירים לרתיחה. מערבבים חלב; מרתיחים עוד 3 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם שרי שמנת, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו גיל"". משקה מועדף לפני הארוחה. חשבו על זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב ""בסגנון איטלקי"". "