קושימומחה
מוכן ב1 ש, 28 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

מניקוטי אפוי עם נקניק ואפונה

מניקוטי אפוי עם נקניק ואפונה
מניקוטי אפוי עם נקניק ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 59 גרם של שומן, וסך הכל 781 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב מרינרה, מלח כשר, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 28 דקות. נסו נקניק מניקוטי, נקניק מניקוטי, ו מניקוטי עם נקניק חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס 9-by-13-by-2-inch זכוכית צלחת אפייה עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
תנורתנור
3
עבור רוטב פונדוטה: בסיר בינוני כבד תחתית, להביא את החלב והשמנת לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את הפקורינו רומנו ומקציפים עד שהגבינה נמסה והרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בזיליקום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הנקניק, שאלוט, שום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד הנקניק מבושל דרך והירקות התרככו, 8 עד 10 דקות. באמצעות כף עץ, לשבור את הנקניק לחתיכות 1/2 אינץ'. תגביר את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
שאלותשאלות
נקניקנקניק
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
8
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. לבשל עד היין התאדה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
9
הסר את המחבת מהחום והנח בצד כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיף את האפונה, ריקוטה, וכוס 1 של רוטב פונדוטה. העונה עם הנותרים 1/2 כפית מלח כשר 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פלפלפלפל
רוטברוטב
אפונהאפונה
11
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רק במכרז, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
13
לנקז ולהניח בצד.
14
מורחים חצי מרוטב המרינרה על תחתית תבנית האפייה מוכנה. באמצעות כף קטנה, למלא את קונכיות manicotti עם מילוי נקניק ולסדר שכבה אחת בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
מניקוטימניקוטי
נקניקנקניק
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
15
יוצקים את רוטב המרינרה שנותר על גבי פגזים מלאים. כפית את רוטב הפונדוטה שנותר על גבי ומפזרים את המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
מוצרלהמוצרלה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
רוטברוטב
16
טפטוף עם שמן זית ואופים עד תוסס וזהוב חום, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים