מניקוטי אפוי עם נקניק ואפונה
מניקוטי אפוי עם נקניק ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 59 גרם של שומן, וסך הכל 781 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב מרינרה, מלח כשר, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 28 דקות. נסו נקניק מניקוטי, נקניק מניקוטי, ו מניקוטי עם נקניק חריף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס 9-by-13-by-2-inch זכוכית צלחת אפייה עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד.
עבור רוטב פונדוטה: בסיר בינוני כבד תחתית, להביא את החלב והשמנת לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים את הפקורינו רומנו ומקציפים עד שהגבינה נמסה והרוטב חלק.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בזיליקום. תניח בצד.
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הנקניק, שאלוט, שום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד הנקניק מבושל דרך והירקות התרככו, 8 עד 10 דקות. באמצעות כף עץ, לשבור את הנקניק לחתיכות 1/2 אינץ'. תגביר את החום לגבוה.
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. לבשל עד היין התאדה, על 2 דקות.
הסר את המחבת מהחום והנח בצד כדי להתקרר מעט.
מוסיף את האפונה, ריקוטה, וכוס 1 של רוטב פונדוטה. העונה עם הנותרים 1/2 כפית מלח כשר 1/4 כפית פלפל.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רק במכרז, 7 עד 8 דקות.
מורחים חצי מרוטב המרינרה על תחתית תבנית האפייה מוכנה. באמצעות כף קטנה, למלא את קונכיות manicotti עם מילוי נקניק ולסדר שכבה אחת בתבנית האפייה.
יוצקים את רוטב המרינרה שנותר על גבי פגזים מלאים. כפית את רוטב הפונדוטה שנותר על גבי ומפזרים את המוצרלה.
טפטוף עם שמן זית ואופים עד תוסס וזהוב חום, 30 עד 35 דקות.