קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות7
ציון בריאות28
מגזין

מניקוטי דו-בשר בסיר איטי

מניקוטי דו-בשר בסיר איטי
מניקוטי בסיר איטי עם שני בשרים דורש כ -4 שעות ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 3.33 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-7 סועדים. מנה אחת מהמנה מכילה כ -38 גרם חלבון , 37 גרם שומן , ובסך הכל 650 קלוריות . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא קלע בול. מתכון זה מ-Taste of Home דורש רוטב ספגטי עם נקניקיות ושום, אגוז מוסקט טחון, בצל ופטריות. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 68% . ציון זה טוב. מתכונים דומים: צדפים ענקיים ממולאים או מניקוטי , מניקוטי גבינה אפוי , ופאי שחמט בשני אופנים .

הוראות

1
במחבת גדולה, מטגנים את הפטריות, הפלפלים והבצל בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
צנצנות כל אחת) נקניק איטלקי ורוטב ספגטי שוםצנצנות כל אחת) נקניק איטלקי ורוטב ספגטי שום
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים שום; מבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מוציאים מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
באותה מחבת, טגנו את הבשר והנקניקיות על אש בינונית עד שהן כבר לא ורודות; סננו. ערבבו פנימה את תערובת הפטריות ורוטב הספגטי; הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
בקערה קטנה, ערבבו את גבינת הריקוטה, הפטרוזיליה, 1/4 כוס גבינת מוצרלה, 1/4 כוס גבינת פרמזן, ביצים ותבלינים. מלאו את התערובת לתוך קליפות המניקוטי הלא מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מניקוטימניקוטי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מורחים 2 ו-1/4 כוסות רוטב על תחתית סיר בישול איטי בנפח 6 ליטר. מסדרים חמש קליפות מניקוטי ממולאות מעל הרוטב; חוזרים על הפעולה פעמיים, כאשר ארבעה קליפות נמצאים בשכבה העליונה. מעל מניחים את הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
מפזרים את הגבינות הנותרות. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 4-5 שעות או עד שהפסטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי