קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

מסוחרר-Up סטייק עם בצל-תאריך Compote

מסוחרר-Up סטייק עם בצל-תאריך Compote
סטייק מסוחרר-אפ עם קומפוט בצל-תאריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 593 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך garam masala, קפה טחון, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו סלט תרד עם בצל סטייק קבב תאריך עם גבינה כתומה וכחולה, סקווש, תאריך, לימון Compote, ו קומפוט כתום עם תאריך-Wontons אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור לשפשף: בקערה קטנה, מערבבים יחד את החומרים לשפשף, הקפד להחליק את כל נאגטס סוכר חום. לאחר מכן, יוצקים חצי התערובת על צד 1 של סטייק האגף ועיסוי לתוך הבשר. הפוך את הסטייק ושופך את החצי השני על הבשר ועיסוי פנימה. מניחים בצד על הדלפק עד 2 שעות כדי להשרות. אתה יכול גם להשרות את הבשר לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
סטייק צלעסטייק צלע
נגיסי עוףנגיסי עוף
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מאוד מעל חום בינוני. לאחר השמן מנצנץ (לא עישון), מוסיפים את הבצל, קמצוץ מלח, ומערבבים את המעיל בשמן. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל להפוך צבע קרמל עמוק, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לחמם את המנגל או מחבת הגריל על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
כאשר הבצלים הם קרמל, להוסיף את התאריכים, חומץ, ומים. מערבבים ומבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תאריכיםתאריכים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מקפלים מגבת נייר ב 4, לשפוך קצת ירקות או שמן קנולה על זה, ולנגב את מחבת הגריל שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
5
לאחר מחבת הגריל הוא נחמד וחם (שמן עישון קל), לזרוק את הבשר שפשף על. זה צריך לרחוש על קשר-אם זה לא, המחבת שלך לא הייתה חמה מספיק. כך אתה מבטיח קרום נחמד על הסטייק! לאחר 5 דקות בצד אחד, להפוך את הסטייק מעל, ולבשל עוד 4 כדי
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בדוק את הטמפרטורה; אני אוהב סטייק האגף שלי נעשה בינוני-נדיר, אז אני מושך אותו ברגע המדחום לרשום 125 מעלות F. משוך על קרש חיתוך, ואוהל עם נייר; לאפשר הבשר שלך לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
פרוס את הסטייק דק נגד התבואה על ההטיה; אם לא תעשה זאת, הסטייק היקר שלך לא יהיה מאוד רך ומאוד לא מספק!
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
8
מגישים עם מנה של קומפוט בצל למעלה.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.