קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

מסוחרר-Up סטייק עם בצל-תאריך Compote

מסוחרר-Up סטייק עם בצל-תאריך Compote
סטייק מסוחרר-אפ עם קומפוט בצל-תאריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 593 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך garam masala, קפה טחון, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו סלט תרד עם בצל סטייק קבב תאריך עם גבינה כתומה וכחולה, סקווש, תאריך, לימון Compote, ו קומפוט כתום עם תאריך-Wontons אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור לשפשף: בקערה קטנה, מערבבים יחד את החומרים לשפשף, הקפד להחליק את כל נאגטס סוכר חום. לאחר מכן, יוצקים חצי התערובת על צד 1 של סטייק האגף ועיסוי לתוך הבשר. הפוך את הסטייק ושופך את החצי השני על הבשר ועיסוי פנימה. מניחים בצד על הדלפק עד 2 שעות כדי להשרות. אתה יכול גם להשרות את הבשר לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
סטייק צלעסטייק צלע
נגיסי עוףנגיסי עוף
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מאוד מעל חום בינוני. לאחר השמן מנצנץ (לא עישון), מוסיפים את הבצל, קמצוץ מלח, ומערבבים את המעיל בשמן. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל להפוך צבע קרמל עמוק, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
לחמם את המנגל או מחבת הגריל על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
כאשר הבצלים הם קרמל, להוסיף את התאריכים, חומץ, ומים. מערבבים ומבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תאריכיםתאריכים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
4
מקפלים מגבת נייר ב 4, לשפוך קצת ירקות או שמן קנולה על זה, ולנגב את מחבת הגריל שלך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
5
לאחר מחבת הגריל הוא נחמד וחם (שמן עישון קל), לזרוק את הבשר שפשף על. זה צריך לרחוש על קשר-אם זה לא, המחבת שלך לא הייתה חמה מספיק. כך אתה מבטיח קרום נחמד על הסטייק! לאחר 5 דקות בצד אחד, להפוך את הסטייק מעל, ולבשל עוד 4 כדי
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
בדוק את הטמפרטורה; אני אוהב סטייק האגף שלי נעשה בינוני-נדיר, אז אני מושך אותו ברגע המדחום לרשום 125 מעלות F. משוך על קרש חיתוך, ואוהל עם נייר; לאפשר הבשר שלך לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
7
פרוס את הסטייק דק נגד התבואה על ההטיה; אם לא תעשה זאת, הסטייק היקר שלך לא יהיה מאוד רך ומאוד לא מספק!
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
מגישים עם מנה של קומפוט בצל למעלה.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.