קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

מסוחרר-Up סטייק עם בצל-תאריך Compote

מסוחרר-Up סטייק עם בצל-תאריך Compote
סטייק מסוחרר-אפ עם קומפוט בצל-תאריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 593 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך garam masala, קפה טחון, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו סלט תרד עם בצל סטייק קבב תאריך עם גבינה כתומה וכחולה, סקווש, תאריך, לימון Compote, ו קומפוט כתום עם תאריך-Wontons אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור לשפשף: בקערה קטנה, מערבבים יחד את החומרים לשפשף, הקפד להחליק את כל נאגטס סוכר חום. לאחר מכן, יוצקים חצי התערובת על צד 1 של סטייק האגף ועיסוי לתוך הבשר. הפוך את הסטייק ושופך את החצי השני על הבשר ועיסוי פנימה. מניחים בצד על הדלפק עד 2 שעות כדי להשרות. אתה יכול גם להשרות את הבשר לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
סטייק צלעסטייק צלע
נגיסי עוףנגיסי עוף
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מאוד מעל חום בינוני. לאחר השמן מנצנץ (לא עישון), מוסיפים את הבצל, קמצוץ מלח, ומערבבים את המעיל בשמן. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל להפוך צבע קרמל עמוק, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לחמם את המנגל או מחבת הגריל על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
כאשר הבצלים הם קרמל, להוסיף את התאריכים, חומץ, ומים. מערבבים ומבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תאריכיםתאריכים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מקפלים מגבת נייר ב 4, לשפוך קצת ירקות או שמן קנולה על זה, ולנגב את מחבת הגריל שלך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
5
לאחר מחבת הגריל הוא נחמד וחם (שמן עישון קל), לזרוק את הבשר שפשף על. זה צריך לרחוש על קשר-אם זה לא, המחבת שלך לא הייתה חמה מספיק. כך אתה מבטיח קרום נחמד על הסטייק! לאחר 5 דקות בצד אחד, להפוך את הסטייק מעל, ולבשל עוד 4 כדי
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בדוק את הטמפרטורה; אני אוהב סטייק האגף שלי נעשה בינוני-נדיר, אז אני מושך אותו ברגע המדחום לרשום 125 מעלות F. משוך על קרש חיתוך, ואוהל עם נייר; לאפשר הבשר שלך לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
פרוס את הסטייק דק נגד התבואה על ההטיה; אם לא תעשה זאת, הסטייק היקר שלך לא יהיה מאוד רך ומאוד לא מספק!
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
8
מגישים עם מנה של קומפוט בצל למעלה.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.