מסורת חג ההודיה רוטב צדפות
מסורת חג ההודיה רוטב צדפות הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 21 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, עלי טימין, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: מסורת חג ההודיה של אבא, רוטב צדפות, ו רוטב צדפות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מחממים חמאה בתנור הולנדי או סיר כבד גדול על חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים בצל עד למכרז, כ 5 דקות.
הסר תנור הולנדי מחום. מערבבים פירורי לחם, צדפות, ליקר צדפות, סלרי, מלח, פלפל שחור, טימין, ועופות תיבול לבצל. תערובת כפית לתוך תבנית אפייה מוכן; לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות; להסיר רדיד אלומיניום ולהמשיך לאפות עד השחמה קלה, כ -20 דקות נוספות.