קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

מסורת חדשה ז'ולוף אורז

מסורת חדשה ז'ולוף אורז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מסורת חדשה Jolof אורז. מנה אחת מכילה 750 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אפונה שחורה עיניים, מים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: מזייף דרך מסורת חדשה, מסורת פירותית, ו המסורת בדרום העיר..

הוראות

1
שלב את האפונה שחור עיניים עם מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ומבשלים 1 דקה. ואז להסיר את המחבת מהחום, לכסות בחוזקה, ולתת לעמוד במשך 1 שעה. (או להשרות את האפונה לילה בקערה גדולה עם מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי 1 אינץ'.)
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
מחבתמחבת
2
מסננים את האפונה היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפונהאפונה
3
מניחים את האפונה שחור עיניים בתנור הולנדי 5 ליטר ומוסיפים את המים 3 ליטרים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
מסננים את האפונה במסננת להגדיר על קערה גדולה, שמירה הן את האפונה ו 4 כוסות של נוזל הבישול; להשליך את נוזל הבישול שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
5
מחממים את השמן בתבשיל flameproof 5 ליטר. בקבוצות, מוסיפים את העוף ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, פונה לעתים קרובות, עד השחמה מכל הצדדים, על 6 דקות לכל אצווה. באמצעות מלקחיים, להעביר את העוף לצלחת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
6
מוסיפים את הבצל, שום, וג ' ינג ' ר לתבשיל ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
7
מוסיף את אבקת קארי וקיין, ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים את נוזל בישול שמורות, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, ומלח; מביאים לרתיחה. מערבבים את האורז החום, אפונים שחורות עיניים שמורות, וגזר, וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ולבשל 10 דקות. להחזיר את העוף לתבשיל, לכסות, ולבשל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
אבקת קאריאבקת קארי
רסק עגבניותרסק עגבניות
אורז חוםאורז חום
גזרגזר
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
עוף שלםעוף שלם
אפונהאפונה
מלחמלח
8
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מערבבים את השעועית הירוקה לתוך תערובת האורז, מכסים, ומעבירים את התבשיל לתנור.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים עד שהאורז רך והעוף לא מראה שום סימן של ורוד על העצם כאשר נדחף עם קצה סכין חדה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
עצםעצם
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
11
הסר את התבשיל מהתנור ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מאמר var
13
Type_27_data = {};
14
מאמר
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;