קושימומחה
מוכן ב20 דק.
מנות81
ציון בריאות0
מגזין

מסטיק פאדג'

מסטיק פאדג'
המתכון מסטיק פאדג'יכול לספק את הכמיהה הקריאולית שלך בסביבה 20 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 0 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 57 קלוריות. מתאים ל-81 מנות. גשו לסופר וקנו ציפוי ממתקים, סוכריות גומי, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו מסטיק פאדג', עוגות גומי, ו לחם מסטיק (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 9-ב. מחבת מרובעת עם נייר כסף; מניחים בצד. בסיר כבד שלבו את ציפוי הממתקים, החלב והמלח. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסת ציפוי הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל וטיפות גומי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות ציפוי וניל3 כוסות ציפוי וניל
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3
מורחים לתוך מחבת מוכנה. מכסים ומכניסים למקרר עד ליציבות. בעזרת נייר כסף מוציאים פאדג 'מהתבנית; חותכים ל -1 אינץ'. ריבועים. יש לאחסן בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזויטי וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור קייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. שמונים וארבע אלברינו עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שמונים וארבע אלברינו
שמונים וארבע אלברינו
"עצום את עיניך והניחוחות והטעמים של היין הזה לוקחים אותך למטע הדרים שטוף שמש בפריחה. בכוס תערובת בהירה ועסיסית של פריחת לימון, משמש, יערה, קליפת תפוז, פפאיה, ונגיעה נעימה של מינרליות צפחה רטובה."- אליאס פרננדז, יינן