מסיקני עם רוטב תרד וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Messicani עם רוטב תרד & גבינה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 832 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, חמאה, צורם נדיב של אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בקמח רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: טורטליני גבינה ברוטב תרד עגבניות, רוטב תרד עם גבינה כחולה, ו תרד ושלושה רביולי גבינה עם רוטב סוגו.
הוראות
להשרות את החלב החם עם שלוש שיני שום, עלי דפנה, טימין ואגוז מוסקט מגורר מעט. השאר במשך 10 דקות. ממיסים את החמאה במחבת על אש נמוכה, ואז מוסיפים את הקמח ומבשלים במשך חמש דקות, ערבוב קבוע.
יוצקים את תערובת חלב חדור (מסננים אותו קודם כדי להיפטר השום וכו'), לאט לאט, לתוך תערובת קמח וחמאה (רביכה), ערבוב כל הזמן, עם החום על נמוך, כך שזה לא לשרוף על החלק התחתון של המחבת.
לאחר מכן מוסיפים את הפלפל ומביאים לרתיחה איטית במשך חמש דקות בטמפרטורה איטית, תוך ערבוב מתמיד, לפני שאתה מוסיף את הגבינה.
לבשל את הפסטה על פי ההוראות מנות.
לשטוף את התרד במסננת ולאחר מכן לשפוך קומקום מלא מים רותחים על זה. ברגע שזה נבול, לרענן עם מים קרים. לסחוט כמה שיותר מים ממנו ככל שאתה יכול.
קוצצים את התרד ומערבבים דרך רוטב הגבינה.
מערבבים את הרוטב דרך הפסטה המבושלת ומגישים.