מעטפת טארט בסיסית
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. נסו עוגת שקדים טארט, פגז פבלובה, ו צדפות על הקליפה (מתכונים דומים).
הוראות
Pulse הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון עד מעורבב.
מוסיפים חמאה, ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מערבבים חלמון ביצה וקרם בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת למעבד המזון ומעבדים עד שהבצק מתחיל להתאחד.
הסר את הבצק מן המעבד, ללוש מספר פעמים, וטפוח לתוך דיסק שטוח. לעטוף פלסטיק, צמרמורת עד מוכן לשימוש. (הבצק עשוי להיות קפוא עד 1 חודש מופשר לילה במקרר.)
מרדדים בצק מקורר עד 1/8-עד 1/4 אינץ 'עובי, ולהתאים למחבת טארט 10 אינץ'. תרגע 20 דקות.
קליפה טארט מקורר עם נייר קלף, ומשקל עם אורז, שעועית יבשה, או משקולות עוגה.
אופים 20 עד 25 דקות או עד הקרום רק מתחיל להפוך חום זהוב.
הסר קלף ומשקולות, ואופים 7 דקות יותר או עד תחתית הקליפה הופך חום זהוב בהיר. אם בצק בועות למעלה, זין בעדינות עם מזלג.
הסר מהתנור, ולתת מגניב לחלוטין.