מפלצתי שלוש שעועית צ'ילי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 12. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל ג'לפנו, זרעי סלרי, חומוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. ציון זה מוצק. נסו בשרי "ללא בשר כפול-שעועית צ' ילי, צ'ילי פטריות בשרי, ו צ'ילי בשרני מעושן עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
ב-4 קאט. קומקום או תנור הולנדי, מבשלים את הנקניק והבקר על אש בינונית, עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים, שומרים 1 כף טפטופים. הניחו בשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
קולים בצל, פלפלים ושום בטפטופים השמורים למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את המרק, רוטב ווסטרשייר ותבלינים; מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
למרקם חלק וניתן למריחה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מוסיפים עגבניות, בייקון ונקניקיה חומה ובשר בקר; חוזרים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיפים את כל השעועית. מבשלים במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
6
מקשטים בבצל קצוץ אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות את התווית בהשראת וילרנאו נ. ב. ברוט קאווה גאודי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
וילארנאו נ. ב. ברוט קאווה גאודי בהשראת תווית
ברוט רזרבה קאווה זו מיוצרת מזנים מקומיים כמו מקבאו, פארלדה וקסארל.הוא התיישן במשך 15 חודשים על ליס. הוא מורכב על האף עם ניחוחות טריים של פירות וענבים. על החיך הוא טרי ועדין עם מרקם חלק בשל הזמן המושקע על ליס. מגישים צונן מאוד. מושלם כאפריטיף וגם עם מנות פירות ים, דגים ואורז.