מפתה פקאן פאי
מפתה פקאן פאי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 514 קלוריות. 418 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם קמח, ביצים, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. עם כפית ציון 46%, המנה הזו טובה. נסו מפתה פקאן פאי, מפתה פקאן פאי, ו עוגת גבינה מיני שוקולד פקאן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
להכנת קרום: בקערה בינונית שלבו קמח, מלח וסוכר לבן.
חותכים חמאה לתערובת קמח עד שהיא דומה לפירורים גסים. מפזרים את המים בהדרגה על התערובת היבשה, תוך ערבוב עד שהבצק מתאחד מספיק ליצירת כדור.
על משטח מקומח לשטח כדור בצק עם מערוך.
מרדדים לעיגול שגדול בסנטימטר אחד ממנת הפאי.
מניחים מעטפת פשטידה לכלי ומכניסים למקרר עד להשלמת מילוי הפשטידה.
להכנת מילוי פאי: בקערה בינונית מערבבים יחד ביצים, סירופי תירס בהירים וכהים, סוכר חום, חמאה, מלח ופקאן כתוש דק.
מורחים אגוזי פקאן מרובעים על תחתית קרום העוגה בקירור.
יוצקים תערובת סירופ מעל אגוזי פקאן, ואז מסדרים חצאי פקאן על גבי הפשטידה.
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך שעה או עד לקבלת יציבות; מניחים להתקרר שעה לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. הגונדרלוך ריזלינג קבינט ז ' אן-בפטיסט עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![גונדרלוך ריזלינג קבינט ז ' אן-בפטיסט]()
גונדרלוך ריזלינג קבינט ז ' אן-בפטיסט