מק-N-גבינה-N-ספין-occolini אופים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מק-N-גבינה-N-ספין-אוקוליני לאפות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, תרד, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להפשיר תרד במיקרוגל. לסחוט ולהפריד, מילואים.
בעוד התרד מפשיר, להביא סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני לפסטה ומחבת עם כמה סנטימטרים של מים לרתיחה מעל חום בינוני עבור broccolini. מלח את המים הרותחים ומבשלים פסטה רק-ביישן של אל דנטה. מבשלים broccolini במשך 3 דקות, ואז הלם בקערה של מים קרים לנקז היטב.
להחזיר את המחבת כי אתה מבושל broccolini ב, לתנור העליון על חום בינוני ולהוסיף 3 כפות חמאה. כאשר החמאה נמסה, לטאטא בקמח ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את החלב ומקציפים לשלב. מבשלים את הרוטב במשך 5 דקות, כדי לעבות, ואז מתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. להפחית את החום לנמוך. כאשר הפסטה כמעט מוכנה, ואת פרובולונה וגבינות Asiago לרוטב.
מחממים את המטגן או את התנור לגבוה.
בקערה גדולה, לשלב את הפסטה עם תרד, broccolini ורוטב.
מעבירים לתבשילים בודדים או לתבשיל תבשיל אחד גדול. למעלה עם גבינת פרמזן וחום תחת המטגן או בתנור חם במשך כמה דקות.