מק בייקון מעושן
מק בייקון מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1148 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבינת ג'ק, רוטב מק, פסטה עם מרפק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, מקרוני בייקון מעושן וגבינה, ו המבורגרים בייקון מעושנים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים עד קצת פחות מאל דנטה.
מסננים, שוטפים במים קרים, ומנקזים את הפסטה שוב.
מבשלים את הבייקון במחבת על חום גבוה עד פריך, על 8 דקות.
הסר שומן נוסף על ידי לטפוח על הרצועות עם מגבת נייר, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
מוסיפים את הרוטב ואת שתי הגבינות לסיר גדול עם תחתית כבדה ומבשלים על אש בינונית. מערבבים עד הגבינה הוא בקושי נמס, על 3 דקות.
מוסיפים את הבייקון ומערבבים לשלב. מוסיפים לאט את הפסטה המבושלת, מערבבים וממשיכים לבשל תוך ערבוב ברציפות עד המנה היא נחמדה וחמה, עוד 5 דקות.
כף לתוך קערות ומגישים חם.
שיוך בירה: שיוך יין אדום אייל: קברנה סוביניון
Reprinted with permission from The Mac + Cheese Cookbook: 50 Simple Recipes from Homeroo, America ' s Favorite Mac And Cheese Restaurant, by Allison Arevalo and Erin Wade, copyright 201
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.