קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות58
מגזין

מק וגבינה אבוקדו

מק וגבינה אבוקדו
. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה נהדר. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר רוטב גדול, לבשל פסטה במים מלוחים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בינתיים, בסיר קטן, לשלב חלב, שום, אגוז מוסקט ואבקת צ ' ילי. מביאים לרתיחה; להפחית את החום; מבשלים במשך 5 דקות. כאשר הפסטה כמעט מבושלת, מניחים בבלנדר את עלי הפטרוזיליה, 1 1/2 כוסות של אבוקדו חתוך, הגבינה, מיץ ליים וחלב חם עם שיני שום; מערבולת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מסננים פסטה ולחזור לסיר רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
יוצקים רוטב גבינה על פסטה; לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מוסיפים עירית ו 1/2 כוס הנותרים אבוקדו לקוביות; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
7
הכי טוב כאשר שירת ביום ההכנה.