מקדמיה קרסה מאהי מאי
מקדמיה קרום Mahi Mahi עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 818 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם ממרח חמאה חכם איזון, מלח ופלפל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוזי מקדמיה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עם שוקולד ואגוזי מקדמיה כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: מקדמיה-מאהי מאהי מצופה עם אננס Salsan ואורז יסמין, מקדמיה קרסה מאהי מאי עם סלסה מנגו, ו אגוז מקדמיה מצופה מאהי מאי.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מערבבים אגוזים, פירורי לחם, קמח, ואמבט מרגרינה.קו גיליון אפייה עם רדיד וריסוס עם ספריי בישול.
הניחו דגים על נייר הכסף, ומפזרים מלח ופלפל.
הסר מהתנור, מברשת עם חלב קוקוס, העליון עם תערובת אגוז. לטפוח תערובת למטה כך שהוא נדבק לדגים. אתה יכול לקפל קצוות לסכל סביב דגים כדי לדחוס תוספות.
אופים דגים במשך 12-16 דקות נוספות, או עד דגים מבושלים דרך קרום הוא חום זהוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.