קושיבינוני
מוכן ב41 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

מקלות הדגים של ביג דדי עם קטשופ מפונק

מקלות הדגים של ביג דדי עם קטשופ מפונק
אם יש לך קטשופ, פירורי לחם panko, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מקלות הדגים של ביג דדי עם קטשופ מפונק, מקלות דגים פריכים עם קטשופ אננס, ו דגים אפויים חריפים וצ'יפס עם קטשופ קריאולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מכינים תבנית אפייה עם רדיד וריסוס עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בצלחת עוגה רדודה או צלחת, מערבבים את הקמח, אבקת שום, פפריקה ו 1 כפית תיבול פירות ים, ערבוב היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3
הוסף את החלבונים ביצה מוכה לצלחת עוגה אחרת או צלחת ולאחר מכן להוסיף את panko לצלחת עוגה אחרת או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
4
מפזרים את הדגים, קמח, חלבונים ביצה panko בקלילות עם מלח ופלפל ותבלינים פירות ים. התחל על ידי לקיחת 1 חתיכת דגים בכל פעם וחפירה ראשונה בקמח, ולאחר מכן לתוך חלבוני הביצה, ואז panko ולאחר מכן למקם אותו על תבנית אפייה מוכן. חזור עם חתיכות הדגים שנותרו. לרסס את צמרות מקלות הדגים עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מניחים את תבנית האפייה לתנור ומבשלים את הדג במשך 8 דקות, הופכים פעם אחת וממשיכים לבשל עוד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את מקלות הדגים ולתת מגניב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מגישים את מקלות הדגים עם קטשופ Funked למעלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.