מקלות טופו עם שומשום מצופה בטופו עם ירקות בטחון דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . אם יש לך שן שום, יפנית ורוטב, מיץ אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. מתכונים דומים: טופו שומשום סויה, מקלות דגים עם שומשום מצופים בדג, ו סויה שומשום ירקות מוקפץ.
הוראות
1
כדי להכין טופו, לשלב הראשון 4 מרכיבים במנה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
2
מערבבים פירורי לחם, קמח ושומשום בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®
3
טופו לטבול, חתיכה אחת בכל פעם, בתערובת ביצה; לדלות בתערובת פירורי לחם. להחזיר טופו לתערובת ביצים; לדלות בתערובת פירורי לחם. חזור על הליך עם הנותרים טופו, תערובת ביצה, תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב סויה 1 כף שומשום
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)
4
חום 1 שמן כף במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להוסיף חצי טופו; לבשל 4 דקות, פונה חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
6
הסר מהמחבת. חזור על הליך עם הנותרים שמן וטופו. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
כדי להכין ירקות, יוצקים מיץ אננס למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל עד מיץ מצטמצם 1/4 כוס (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מחבת חום מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
להוסיף שאלוט, שום טחון, ופטריות; לטחון 4 דקות, ערבוב מדי פעם.