מקלות לחם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו מקלות לחם. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.28 דולר למנה. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח כשר, עלי טימין, דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות. הציון הזה מוצק. נסו מקלות הלחם של הילד, מקלות לחם חצילים, ו מקלות לחם שום (מתכונים דומים).
הוראות
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה או בנייר אלומיניום.
מרדדים את בצק הפיצה על משטח מקומח קלות לרצועה ארוכה ודקה. הבצק צריך להיות ברוחב של כ -4 אינץ', אורכו 14 אינץ 'ועובי פחות מ -1 / 8 אינץ'.
מברישים את פני הבצק בשמן.
מפזרים את פתיתי הפרמזן, הטימין והפלפל האדום. בעזרת חותך פיצה פורסים את הבצק לרצועות בגודל 1/4 אינץ'.
מניחים על ניירות האפייה המוכנים. רצועות ניתן להניח ישר או מעוקל לתוך עיצובים. אתה יכול גם לסובב 2 רצועות יחד. השאירו רווח בגודל 1/2 אינץ ' בין מקלות הלחם.
לחלופין, מרדדים את הבצק דק מאוד ומעבירים דרך חותך הפטוצין של מכונת פסטה.
אופים עד להשחמה ופריכה, 10 עד 15 דקות.
בקערה קטנה ממיסים את השמרים והדבש ב 1/4 כוס מים חמים.
במעבד מזון שלבו את הקמח והמלח.
מוסיפים את השמן, את תערובת השמרים ואת 3/4 כוס המים הנותרת ומעבדים עד שהתערובת יוצרת כדור. (ניתן להכין את בצק הפיצה גם במיקסר המצויד בוו בצק.
מערבבים במהירות נמוכה עד שהתערובת מתרחקת בצורה נקייה מדפנות הקערה ומתחילה לטפס במעלה וו הבצק).
הופכים את הבצק למשטח עבודה נקי ולשים ביד 2 או 3 דקות יותר. הבצק צריך להיות חלק ויציב. מכסים את הבצק במגבת נקייה ולחה ומניחים לו לעלות במקום קריר במשך כ -2 שעות. (כשהוא מוכן, הבצק ימתח כשהוא נמשך קלות).
מחלקים את הבצק ל -4 כדורים, בערך 6 אונקיות כל אחד. עבדו כל כדור על ידי משיכת הצדדים כלפי מטה ותוחבים מתחת לתחתית הכדור. חזור על 4 או 5 פעמים. ואז על משטח חלק, לא מקומח, לגלגל את הכדור מתחת לכף היד שלך עד החלק העליון של הבצק הוא חלק ויציב, על 1 דקה. מכסים את הבצק במגבת לחה ומניחים לנוח 1 שעה. בשלב זה, את הכדורים יכול להיות עטוף פלסטיק בקירור עד 2 ימים.
בסיר קטן שלבו את שיני השום ושמן הזית והביאו לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהשום מתחיל להשחים, 10 עד 15 דקות. (אל תתנו לשום להשחים מדי או שלשמן יהיה טעם מר.)
מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
מוסיפים את פתיתי פלפל אדום להשרות לפחות 2 שעות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג. מקררים במיכל מכוסה עד 2 שבועות.