קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות48
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מקלות לחם

מקלות לחם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו מקלות לחם. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.28 דולר למנה. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח כשר, עלי טימין, דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות. הציון הזה מוצק. נסו מקלות הלחם של הילד, מקלות לחם חצילים, ו מקלות לחם שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה או בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים את בצק הפיצה על משטח מקומח קלות לרצועה ארוכה ודקה. הבצק צריך להיות ברוחב של כ -4 אינץ', אורכו 14 אינץ 'ועובי פחות מ -1 / 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מברישים את פני הבצק בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מפזרים את פתיתי הפרמזן, הטימין והפלפל האדום. בעזרת חותך פיצה פורסים את הבצק לרצועות בגודל 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
5
מניחים על ניירות האפייה המוכנים. רצועות ניתן להניח ישר או מעוקל לתוך עיצובים. אתה יכול גם לסובב 2 רצועות יחד. השאירו רווח בגודל 1/2 אינץ ' בין מקלות הלחם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
לחלופין, מרדדים את הבצק דק מאוד ומעבירים דרך חותך הפטוצין של מכונת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
7
אופים עד להשחמה ופריכה, 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בקערה קטנה ממיסים את השמרים והדבש ב 1/4 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
במעבד מזון שלבו את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
מוסיפים את השמן, את תערובת השמרים ואת 3/4 כוס המים הנותרת ומעבדים עד שהתערובת יוצרת כדור. (ניתן להכין את בצק הפיצה גם במיקסר המצויד בוו בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מערבבים במהירות נמוכה עד שהתערובת מתרחקת בצורה נקייה מדפנות הקערה ומתחילה לטפס במעלה וו הבצק).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
הופכים את הבצק למשטח עבודה נקי ולשים ביד 2 או 3 דקות יותר. הבצק צריך להיות חלק ויציב. מכסים את הבצק במגבת נקייה ולחה ומניחים לו לעלות במקום קריר במשך כ -2 שעות. (כשהוא מוכן, הבצק ימתח כשהוא נמשך קלות).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
מחלקים את הבצק ל -4 כדורים, בערך 6 אונקיות כל אחד. עבדו כל כדור על ידי משיכת הצדדים כלפי מטה ותוחבים מתחת לתחתית הכדור. חזור על 4 או 5 פעמים. ואז על משטח חלק, לא מקומח, לגלגל את הכדור מתחת לכף היד שלך עד החלק העליון של הבצק הוא חלק ויציב, על 1 דקה. מכסים את הבצק במגבת לחה ומניחים לנוח 1 שעה. בשלב זה, את הכדורים יכול להיות עטוף פלסטיק בקירור עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
בסיר קטן שלבו את שיני השום ושמן הזית והביאו לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהשום מתחיל להשחים, 10 עד 15 דקות. (אל תתנו לשום להשחים מדי או שלשמן יהיה טעם מר.)
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
15
מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
16
מוסיפים את פתיתי פלפל אדום להשרות לפחות 2 שעות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג. מקררים במיכל מכוסה עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'