קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

מקלות לחם איטלקיים

מקלות לחם איטלקיים
מקלות לחם איטלקיים נטול גלוטן,, חלב חינם, צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצה, זהב טוב יותר, זרעי שומשום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מקלות לחם שום איטלקיים, מקלות לחם איטלקיים רכים, ו לחם פרמזן שום איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסס סדינים לעוגיות עם ספריי הבישול. בקערה גדולה, מניחים את השמרים. בסיר 1 ליטר, מחממים את המים על חום בינוני עד חם ומד חום מיידי קורא 41° כדי115.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גליל פירותגליל פירות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים מים על שמרים; מערבבים עד שמרים מומס. מערבבים את הסוכר, 1 כפית מלח, 1/4 כוס שמן 1 כוס קמח. הכה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. עם כף עץ, מערבבים מספיק מהקמח הנותר, בערך 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק רך, עלים בצד הקערה וקל לטפל (בצק אולי מעט דביק).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים קמח קלות על משטח או קרש חיתוך גדול.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מניחים בצק על משטח מקומח. ללוש על ידי קיפול בצק כלפיך, ואז עם העקבים של הידיים שלך, דוחף בצק ממך עם תנועת נדנדה קצרה. הזז בצק רבע סיבוב וחזור. המשיכו ללוש כ-5 דקות, מפזרים על פני השטח יותר קמח אם הבצק מתחיל להידבק, עד שהבצק חלק וקפיצי. אם הבצק דביק, קמח קלות את הידיים. לעצב בצק לחמנייה אחידה שאורכה 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים לרוחב רול לתוך 32 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מגלגלים כל חלק לתוך חבל דמוי עיפרון, באורך 8 אינץ 'עבור מקלות לחם עבים או באורך 10 אינץ' עבור מקלות לחם דקים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים 1 אינץ ' זה מזה על סדינים עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מברשת עם 2 כפות שמן. יריעות ריסוס קלות של ניילון נצמד עם ספריי בישול; מכסים את הבצק באופן רופף עם ניילון נצמד, מרוסס בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
תן לעלות במקום חם 20 דקות.
10
מניחים מפריד ביצים מעל קערה קטנה. לפצח לפתוח את הביצה, לתת חלמון ליפול לתוך מרכז המפריד ואת ביצה לבן להחליק דרך החריצים לתוך הקערה. מכסים ומקררים חלמון ביצה עד 4 ימים כדי להשתמש במתכון אחר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
הזז את מתלה התנור למצב האמצעי של התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מחממים את התנור ל 177°. בקערה קטנה, להכות את הלבן ביצה 1 כף מים מעט עם מזלג או חוט להקציף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מברשת תערובת על מקלוני לחם, באמצעות מברשת מאפה; מפזרים מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
14
אופים גיליון עוגיות 1 בכל פעם 20 עד 25 דקות או עד מקלות לחם הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
הסר מגיליונות עוגיות למתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
16
מגישים חמים או מקורר.