מקלות לחם צ'ילי
מקלות לחם צ'ילי עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך אבקת חלב ללא שומן מיידית, קמח לחם, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מקלות לחם לילדים, מקלות לחם, ו מקלות לחם רכים.
הוראות
שלב מים ושמן בסיר קטן; חום 120 עד 13
שלב 1 קמח כוס הבא 5 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב. בהדרגה להוסיף תערובת נוזלית לתערובת קמח, להכות היטב במהירות נמוכה של מערבל חשמלי. מקציפים 2 דקות נוספות במהירות בינונית. בהדרגה לערבב מספיק של 2 כוסות קמח הנותרים כדי להפוך את הבצק נוקשה.
מפזרים 2 כפות קמח על פני השטח עבודה. להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש עד חלקה וגמיש (כ 8 דקות).
מניחים בקערה מצופה ספריי בישול, פונה העליון המעיל. מכסים את הבצק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
שלב אבקת צ ' ילי וקמח תירס; להפריש. אגרוף בצק למטה, ולחלק ל 20 מנות שוות.
גלגל כל חלק לתוך חבל a14 אינץ'.
מברשת כל חבל עם ביצה לבן, ומפזרים תערובת קמח תירס.
מניחים 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 12 עד 14 דקות או עד הסוף.