מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים
מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 171 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. אם יש לך תותים, מיץ ליים, חתיכות אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פירות יער אופים עם פסיפלורה טפטוף, עוגת יוגורט פסיפלורה עם טפטוף שוקולד לבן, ו סופלה פירות פסיפלורה קפואה.
הוראות
מערבבים את החומרים טפטוף בקערה קטנה, ערבוב עד הסוכר מומס. אם אתה רוצה את הרוטב להיות חלק, להעביר אותו דרך מסננת כדי להסיר את הזרעים, או להשאיר אותם אם אתה מעדיף.
שיפוד הפירות על שיפודי עץ וטפטוף הרוטב על גבי, שומר קצת לטבילה. פופ שיפודים במקפיא במשך 45 דקות, עד רק מתחיל להקפיא.