מקלות קינמון מטוגנים
אם יש לכם בצק לחמניית קינמון, מי ברז, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו מקלות קראנץ קינמון, מקלות מערבבים קינמון, ו עוגת דובדבנים מקלות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים טיגון, או שמן חום בסיר גדול ל 350 מעלות F.
חותכים רצועות ארוכות 1 אינץ ' מבצק לחמניית קינמון. לעטוף בצק סביב שיפודים.
מניחים סופגניות לתוך טיגון ומבשלים 4 עד 5 דקות, מרפרף לטגן את שני הצדדים.
מניחים בצד סופגניות על צלחת מרופדת מגבת נייר כדי להסיר עודפי שמן.
Starter: יום אחד לפני שאתם מתכננים לאפות את לחמניות הקינמון לשלב את מרכיבי המתנע. מערבבים תערובת זו מדי פעם עם מרית גומי המתנע שלך צריך בקרוב להתחיל מבעבע בתוך 12 שעות.
הערה של קוק: אתה יודע את זה כי תראה בועות לאורך הצד של מיכל זכוכית ייתכן שתראה מבעבע על החלק העליון של התערובת גם כן.
בואו תערובת זו לשבת מבעבע, חשוף, עד שאתה מוכן לעשות לחם למחרת. אולי כדאי שתערבבי את זה מדי פעם. זכור זוהי תרבות חיה ואתה צריך לטפל בו כדי לשמור אותו בחיים.
לחמניות: כאשר אתה מוכן לאפות, מחממים את התנור ל 170 מעלות F. להכין 2 (9 על ידי 12 אינץ') צלחות אפייה מלבניות על ידי ריסוס עם תרסיס שמן nonstick.
במיקסר מצויד וו בצק, לערבב יחד starter, סוכר מגורען, שמן צמחי, מלח, מים, שמרים וקמח.
לאחר ערבוב הבצק במשך כ 2 דקות, להסיר את הבצק לקערה מרוסס עם שמן nonstick.
הערה של קוק: אם תערובת הבצק היא רופפת מדי, להוסיף יותר קמח.
מכסים במגבת ולתת לעלות עד הוכפל בגודל. התהליך העולה ייקח 1 עד 4 שעות, בהתאם לגובה ומזג האוויר בזמן ובמקום שאתה עושה את הלחמניות.
כאשר הוכפל, לזרוק את כל ערימת הבצק על משטח מקומח היטב ועם סיכה מתגלגלת לתפעל את הבצק כדי להפוך מלבן על 1/4 אינץ ' עבה.
מילוי: להמיס 2 מקלות חמאה למקום שבו הוא שמנת ו מורחבת.
מורחים את החמאה על משולש הבצק ומוודאים שאתם מתפשטים ביסודיות לכל הפינות.
מפזרים סוכר חום ולאחר מכן קינמון על החמאה לוודא כי המשולש כולו מכוסה, פינה לפינה. למעלה עם אגוזי פקאן קצוצים וצימוקים.