מקלות שעועית רתחה עם רסק שעועית צ'ילי
מתכון מקלות שעועית מבושל עם רסק שעועית צ'ילי מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה מ רציני אוכל יש 29 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, תרמיל אניס כוכב, כוסברה ובצל ירוק לקישוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מקלות שעועית צלויים ברוטב סויה, זנגביל ודבש, מולים מוקפצים עם צ'ילי ושעועית, ו מעיים מוקפצים עם משחת שעועית צ'ילי.
הוראות
חותכים את מקלות השעועית הספוגים לתוך מקטעים 2 אינץ ' ולהניח בצד. (אתה יכול להשרות את העור טופו בלילה שלפני, הצבת אותם במקרר בקערה גדולה של מים.)
מחממים את השמן במחבת ווק או סאוטה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את רסק השעועית הקפואה ומערבבים עד שהוא ריחני, כ -20 שניות.
מוסיף את המניה, יין, רוטב סויה, תבלינים, ומקטעים של עור טופו. מבשלים עד העור טופו הוא רך וטעים, על 20 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
מגישים מיד, לקישוט עם בצל ירוק וכוסברה.