מקלות תיפוף עם כריעה
מקלות תיפוף En קראוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 657 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מקלות עוף, פפריקה, חרדל דיז'ון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו מקלות תיפוף עם כריעה, קראוט סבויארד, ו בשר בקר En Croute (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה קטנה, לשלב את התבלינים ומערבבים היטב. לשפשף את העוף באופן שווה עם תערובת התבלינים ולמקם על תבנית אפייה.
מניחים בתנור ומבשלים 1 שעה ו 15 דקות.
בעוד עוף הוא קירור, לפתוח את filo, לערום את השכבות כך הקצוות מיושרים, וחותכים לרצועות רחבות 6 אינץ ' אורך הבצק. מכסים במגבת לחה עד מוכן לשימוש.
ברגע עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לעשות חריץ קטן ברגל ולהוסיף על 1 עד 2 כפיות של חרדל. עבודה עם גיליון 1 של פילו בכל פעם, מברשת קלה עם חמאה, העליון עם גיליון אחר, מברשת קלות עם חמאה שוב. חזור על כך שיש 3 עד 4 שכבות של filo מוערמים באופן שווה על גבי אחד את השני.
רול 1 רגל בתוך מוערמים מוברש פילו, משאיר את קצה העצם של מקל התיפוף חשוף.
מברשת קלות עם חמאה וחזור עם הנותרים filo ומקלות תיפוף.
חזור לתנור ואפה עד לזהב ופריך, 20 עד 30 דקות.