ארוחת ערב הלילה: פטריות, ראג'ה, וטאקו תירס עם Queso פרסקו
מתכון ארוחת ערב: פטריות, ראג'ה, טאקו תירס עם Queso פרסקו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 561 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו טורטיות תירס חמות, freso queso, צ'ילי poblano, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פטריות, ראג'ה, ו טאקו תירס עם Queso פרסקו, ארוחת ערב הלילה: עוף מגורר טאקו עם Queso פרסקו, ו ארוחת ערב הלילה: טאקו דה ראג'ס קון קרמה.
הוראות
Char poblanos העור מעל צורב. לאחר השחיר על כל הצדדים, לזרוק אותם בשקית ניילון ולתת קיטור במשך 15 דקות.
הסר את העור המושחר, את הגבעולים, ואת הזרעים. ואז נחתוך את צ ' ילה לקוביות.
מערבבים 1 כפית השמן עם התירס וקמצוץ מלח בקערה. הגדר מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, לזרוק את התירס.
תן לו לבשל במשך 30 שניות עד דקה, או עד מושחר מעט.
מעבירים את התירס לקערה ומניחים בצד.
יוצקים 2 כפיות שמן למחבת עכשיו ריקה. מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הבצל ואת הצ ' ילי. מבשלים עד שהוא מתחיל להשחים.
יוצקים את השמן הנותר, להפחית את החום בינוני, ומוסיפים את הפטריות ושום. כאשר פטריות נעשות, על 3 דקות, להוסיף את התוכן מהקערה בחזרה.
ברגע שהכל נחמד וחם, לכבות את החום, להוסיף את epazote, כמה סדקים של פלפל שחור, ואת fresco queso. לזרוק היטב.
מגישים את המילוי עם טורטיות תירס חמות וקצת סלסה לפי הטעם.