קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

מקפיא לימון

מקפיא לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ברים תיבת קרח לימון. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת קרח לימון, עוגת קרח לימון, ו עוגת קרח לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים קרקרים בקערה של מעבד מזון ודופק עד פירורים נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
2
מוסיפים חמאה, סוכר חום ומלח ודופק לשלב, עד פירורים דומים חול רטוב. מעיל מחבת מרובע 8 אינץ ' עם ספריי בישול לארוז פירורים בחוזקה לתוך החלק התחתון של זה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
בקערה גדולה, לשלב גבינת שמנת, חלב מרוכז ומוצר ביצה מפוסטר והכה על גבוה עם מיקסר חשמלי עד חלקה וקרם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
גבינת שמנתגבינת שמנת
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
הוסף גרידת לימון ומיץ ופעימה עד incorporated באופן מלא, עוד 30 שניות. בקערה קטנה, לשלב את הג 'לטין ומים רותחים לטאטא עד ג' לטין הוא מומס לחלוטין; תן מגניב 2 עד 3 דקות. מערבבים את הג ' לטין לתוך תערובת גבינת שמנת לימון עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
גרידת לימוןגרידת לימון
ג ' לטיןג ' לטין
מיץמיץ
לימוןלימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
יוצקים את המילוי על הקרום. מקררים במשך 8 שעות או לילה, עד המילוי הוא מוצק. חותכים לריבועים 2 אינץ באמצעות סכין צונן מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין