מקפיא לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ברים תיבת קרח לימון. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת קרח לימון, עוגת קרח לימון, ו עוגת קרח לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים קרקרים בקערה של מעבד מזון ודופק עד פירורים נוצרים.
מוסיפים חמאה, סוכר חום ומלח ודופק לשלב, עד פירורים דומים חול רטוב. מעיל מחבת מרובע 8 אינץ ' עם ספריי בישול לארוז פירורים בחוזקה לתוך החלק התחתון של זה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
בקערה גדולה, לשלב גבינת שמנת, חלב מרוכז ומוצר ביצה מפוסטר והכה על גבוה עם מיקסר חשמלי עד חלקה וקרם, על 2 דקות.
הוסף גרידת לימון ומיץ ופעימה עד incorporated באופן מלא, עוד 30 שניות. בקערה קטנה, לשלב את הג 'לטין ומים רותחים לטאטא עד ג' לטין הוא מומס לחלוטין; תן מגניב 2 עד 3 דקות. מערבבים את הג ' לטין לתוך תערובת גבינת שמנת לימון עד משולב היטב.
יוצקים את המילוי על הקרום. מקררים במשך 8 שעות או לילה, עד המילוי הוא מוצק. חותכים לריבועים 2 אינץ באמצעות סכין צונן מצופה ספריי בישול.