לימון Ricotta Granita
גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, גבינת ריקוטה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מצוין. נסו לימון גרניטה., לימון דובדבן גרניטה, ו לימון מתובלן גרניטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המים ו 3/4 כוס סוכר בסיר בינוני על חום גבוה רק עד הסוכר מתמוסס.
יוצקים את תערובת הלימון לתוך צלחת זכוכית מרובעת 8 אינץ'. לכסות להקפיא, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל רק הופך slushy, על 2 שעות. באמצעות מזלג, לגרד את granita כל 30 דקות עד שהוא מורכב לחלוטין של גבישי קרח. (הגרניטה יכולה להיות מוכנה עד 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא, ולגרד כל כך הרבה פעמים כך הגבישים להישאר רופפים.)
לטאטא את הריקוטה, סוכר שנותר, וקורט של מלח בקערה בינונית כדי להתמזג. כפית granita לקערות קינוח. למעלה עם מנה של הריקוטה. לקלף לימון מעל הקינוחים ומגישים.