מקרוני או גרטן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו מקרוני או גרטן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 419 קלוריות. 90 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו פירורי לחם מתובל, מקרוני, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. ציון זה מוצק. נסו גרטן מקרוני, מקרוני וכרובית או גרטן, ו גרטן תפוחי אדמה ומקרוני עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה; מסננים.
מניחים ב-2 קילו משומן. תבנית אפייה; מניחים בצד.
בסיר ממיסים חמאה על אש בינונית. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות; מנמיכים את האש.
מוסיפים גבינה, בצל, רוטב ווסטרשייר, מלח, פלפל וחרדל; מערבבים עד שהגבינה נמסה.
יוצקים מעל מקרוני ומערבבים היטב.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 ניתנים לזיהוי למשך 30 דקות.