קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

מקרוני אפוי שמנת וגבינה

מקרוני אפוי שמנת וגבינה
שמנת אפוי מקרוני וגבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 657 קלוריות. צאו לחנות ואספו מלח כשר, גבינת שמנת, גבינת גרוייר ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש במחצית וחצי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קרם קוקוס עשה עם חצי & חצי כמו קינוח. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 43%. ציון זה מוצק. נסו מקרוני וגבינה נקניקים אפויים בצורה בלתי אפשרית, מקרוני אפוי שמנת וגבינה עם כרוב ופטריות, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא אוכל מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את המקרוני והגבינה הארוזים מראש בחנות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הגדר מתלה לתנור 6 אינץ ' ממקור החום וחמם את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד שהוא אל דנטה, בערך 6 דקות. מסננים, שומרים 1 3/4 כוסות ממי הפסטה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
4
מחממים את חצי וחצי והקאיין בסיר גדול על אש בינונית עד שזה פשוט מגיע לרתיחה. ממשיכים להתבשל עד שהחצי וחצי מצטמצמים ל -1 1/2 כוסות, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
6
מקציפים פנימה את הצ ' דר והגרוייר עד שכל הגבינה נמסה והרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
GruyereGruyere
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מוסיפים לסיר את המקרוני ומי הפסטה השמורים ומערבבים לאיחוד. (זה ייראה רופף מאוד, אבל הפסטה תשאב הרבה מהרוטב בזמן שהיא אופה.) מתבלים לפי הטעם במלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
יוצקים לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'. זורקים את פירורי הלחם עם החמאה ומפזרים מלח בקערה קטנה ומפזרים בצורה אחידה מעל החלק העליון של המקרוני והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
אופים עד שהגבינה מבעבעת ופירורי הלחם משחימים קלות ופריכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות