קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

מקרוני אפוי שמנת וגבינה

מקרוני אפוי שמנת וגבינה
שמנת אפוי מקרוני וגבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 657 קלוריות. צאו לחנות ואספו מלח כשר, גבינת שמנת, גבינת גרוייר ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש במחצית וחצי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קרם קוקוס עשה עם חצי & חצי כמו קינוח. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 43%. ציון זה מוצק. נסו מקרוני וגבינה נקניקים אפויים בצורה בלתי אפשרית, מקרוני אפוי שמנת וגבינה עם כרוב ופטריות, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא אוכל מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את המקרוני והגבינה הארוזים מראש בחנות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הגדר מתלה לתנור 6 אינץ ' ממקור החום וחמם את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד שהוא אל דנטה, בערך 6 דקות. מסננים, שומרים 1 3/4 כוסות ממי הפסטה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
4
מחממים את חצי וחצי והקאיין בסיר גדול על אש בינונית עד שזה פשוט מגיע לרתיחה. ממשיכים להתבשל עד שהחצי וחצי מצטמצמים ל -1 1/2 כוסות, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
6
מקציפים פנימה את הצ ' דר והגרוייר עד שכל הגבינה נמסה והרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
GruyereGruyere
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מוסיפים לסיר את המקרוני ומי הפסטה השמורים ומערבבים לאיחוד. (זה ייראה רופף מאוד, אבל הפסטה תשאב הרבה מהרוטב בזמן שהיא אופה.) מתבלים לפי הטעם במלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
יוצקים לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'. זורקים את פירורי הלחם עם החמאה ומפזרים מלח בקערה קטנה ומפזרים בצורה אחידה מעל החלק העליון של המקרוני והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
אופים עד שהגבינה מבעבעת ופירורי הלחם משחימים קלות ופריכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)