מקרוני ארבע גבינות שמנת
מקרוני שמנת עם ארבע גבינות לוקח כשעה מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 405 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-8 מנות. תמורת 94 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. לכו לחנות וקנו פרמזן, מלח, מקרוני מרוכז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מתאים גם כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 50% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: מקרוני וגבינה בקארי שמנת עם זנבות לנגוסטינו ושמן כמהין שחור , מקרוני וגבינה שמנתיים מוכנים מראש , וסלט ארבע שעועית .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות פרנהייט.
רססו תבנית קדירה בנפח 2 ליטר בתרסיס שמן והניחו בצד. הביאו סיר גדול של מים לרתיחה. הוסיפו מלח, הוסיפו מקרוני ובשלו עד לרמת אל דנטה.
סננו למסננת, הזיזו תחת מים קרים כדי לעצור את הבישול, ולאחר מכן הניחו בצד.
בזמן שהפסטה מתבשלת, ערבבו קמח וחלב בסיר גדול תוך כדי טריפה עד לקבלת תערובת אחידה. בשלו על אש בינונית עד לקבלת תערובת סמיכה, כ-10 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים גבינות ומבשלים עד שהן נמסות ומסמיכות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את המקרוני ו-1/4 כפית מלח.
יוצקים את התערובת לתבנית קדירה מוכנה.
אופים עד לקבלת בועות, כ-30 עד 40 דקות.