קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

מקרוני גבינה ועגבניות עם צ'יפולטות

מקרוני גבינה ועגבניות עם צ'יפולטות
אם יש לך פרמזן, לארוז עגבניות מיובשות למחצה, מקרוני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני עם גבינה עגבניות, ו גבינה מקרוני עגבניות מהירה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את chipolatas בתבנית אפייה כ 30 x 25cm (זה יחזיק את הפסטה שלך מאוחר יותר, כדי לוודא גדול מספיק), לטפטף עם שמן עגבניות ומבשלים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפולטהצ ' יפולטה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
בינתיים, לבשל את המקרוני במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים עד רך, ואז לנקז. בזמן שהפסטה מבשלת, תכיני את הרוטב. במחבת גדולה, להמיס את החמאה, ולאחר מכן להוסיף את בצל האביב. מטגנים עבור 1-2 דקות כדי לרכך. מערבבים את הקמח ומערבבים עם החמאה כדי להכין משחה. המשך לבשל במשך 30 שניות, ולאחר מכן להוסיף את החלב, קצת בכל פעם, ערבוב ברציפות, עד הרוטב הוא עבה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את הצ ' דר והפרמזן (הזמנת קומץ טוב לפסגה), חצי מהעגבניות המיובשות למחצה, הרוזמרין, התיבול והמקרוני, ומערבבים הכל יחד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
5
הסר את צלחת האפייה מהתנור, להעביר את הנקניקיות לצלחת ושופכים כל שמן מן המנה. עצה במקרוני, לקנן את הנקניקיות בחזרה, דוחף אותם עד רק חצי חשוף, ואז מפזרים את הגבינה הנותרים ועגבניות, ולדחוף כמה זרזי רוזמרין. חזור לתנור ואפה במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מגישים עם סלט, אם אתה רוצה.