קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם קוף בן לילה

לחם קוף בן לילה
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. אם 61 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם קוף לילה יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, רוזמרין טחון, רוזמרין טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: לחם קוף צ'יפס תפוחים לילה, לחם הקוף Grands / לחם קוף קל {מושלם לבקרי חג!}, ו לחם קוף קרמל (AKA לחם בועה).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הבצק: בקערה של מערבל דוכן עם מצורף whisk, לטאטא את חלמוני הביצה, ביצה שלמה, סוכר, חמאה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
חמאהחמאה
בצקבצק
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים כ 2 כוסות של הקמח יחד עם שמרים ומלח; לטאטא עד לחה ושילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר את הקובץ המצורף whisk ולהחליף עם וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
הוסף את כל אבל 3/4 כוס של הקמח הנותר ללוש במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בדוק את עקביות הבצק ולהוסיף יותר קמח במידת הצורך; הבצק צריך להרגיש רך ולח אבל לא דביק. ללוש במהירות נמוכה 5 דקות יותר או עד הבצק מנקה את הצדדים של הקערה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות; ללוש ביד על 30 שניות. מעט שמן קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מעבירים את הבצק לקערה, משמנים קלות את החלק העליון של הבצק, מכסים ומניחים להכפיל את הנפח, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
בסיר קטן על חום בינוני, לשלב את 8 אונקיות של חמאה ללא מלח, סוכר חום, רוזמרין, וצימוקים. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהחמאה נמסה והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכר חוםסוכר חום
רוזמריןרוזמרין
צימוקיםצימוקים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
יוצקים חצי ציפוי לתוך החלק התחתון של 2 מחבתות bundt ולהניח בצד. מכסים ומאחסנים את החצי השני של הציפוי במקרר עד למחרת בבוקר.
9
מניחים את החמאה והרוזמרין המומסים לציפוי בקערה רדודה בינונית ומערבבים לשלב. לאחר שהבצק עלה, להתברר על משטח מקומח קלות. מנה את הבצק לחתיכות 1-אונקיה; לגלגל כל חתיכה לכדור. (אתה צריך כ 36 כדורים.)
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
חמאהחמאה
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מגלגלים את הכדורים בחמאה ורוזמרין מומסים.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
חמאהחמאה
גלולגלול
11
לחלק את הכדורים באופן שווה בין 2 מחבתות bundt. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך הלילה או עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
12
מוציאים את הלחם מהמקרר ומניחים בתנור כבוי. מלאו את המחבת הרדודה 2/3-מלאה במים רותחים ונמצאת על המדף מתחת ללחם. סגרו את התנור והניחו ללחם לעלות עד למראה מעט נפוח, 20 עד 30 דקות. ברגע שהלחם עלה, הסירו אותו ואת מחבת המים הרדודה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
13
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
לאחר שהתנור מוכן, מניחים את הלחם על המדף האמצעי ואופים עד שזהוב מעט למעלה, כ -25 עד 30 דקות,או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -190 מעלות f על מדחום מיידי.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
15
מניחים את הציפוי שנותר בסיר קטן ולהגדיר על חום בינוני. מחממים עד התערובת היא pourable, כ 5 דקות. חמש עשרה דקות לאפייה, יוצקים את התוספת הנותרת על הלחם, ומסיימים לבשל. מגניב על מתלה חוט במשך 5 דקות, ואז להתהפך על מגש או קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מתלה תילמתלה תיל
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
מגישים באופן מיידי.