קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

רביולי פטריות בר עם חמאה ורוטב פרמזן

רביולי פטריות בר עם חמאה ורוטב פרמזן
גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, צנוברים, רביולי פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו רביולי פטריות בר עם רוטב חמאת אגוזים, רביולי פטריות בר ברוטב מרווה וחמאה חומה, ו רביולי עם רוטב אלפרדו שמנת פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הרביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד מבושל רק דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לנקז ולשים על מגש.
3
בינתיים, לבשל את החמאה במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה עד הזהב חיוור, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיף את עלי הבזיליקום ומבשלים עד מטוגן קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
5
תוסיף את הצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
6
יוצקים מעל רביולי מבושל. גרגר 1/2 כפית אגוז מוסקט ישירות מעל רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מוסקטמוסקט
7
מפזרים פרמזן על צלחת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.