רביולי פטריות בר עם חמאה ורוטב פרמזן
גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, צנוברים, רביולי פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו רביולי פטריות בר עם רוטב חמאת אגוזים, רביולי פטריות בר ברוטב מרווה וחמאה חומה, ו רביולי עם רוטב אלפרדו שמנת פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הרביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד מבושל רק דרך, על 5 דקות.
בינתיים, לבשל את החמאה במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה עד הזהב חיוור, על 4 דקות.
מוסיף את עלי הבזיליקום ומבשלים עד מטוגן קלות, על 2 דקות.
יוצקים מעל רביולי מבושל. גרגר 1/2 כפית אגוז מוסקט ישירות מעל רביולי.
מפזרים פרמזן על צלחת ומגישים.