קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

מקרוני גבינה ועגבניות עם צ'יפולטות

מקרוני גבינה ועגבניות עם צ'יפולטות
אם יש לך פרמזן, לארוז עגבניות מיובשות למחצה, מקרוני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני עם גבינה עגבניות, ו גבינה מקרוני עגבניות מהירה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את chipolatas בתבנית אפייה כ 30 x 25cm (זה יחזיק את הפסטה שלך מאוחר יותר, כדי לוודא גדול מספיק), לטפטף עם שמן עגבניות ומבשלים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפולטהצ ' יפולטה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
בינתיים, לבשל את המקרוני במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים עד רך, ואז לנקז. בזמן שהפסטה מבשלת, תכיני את הרוטב. במחבת גדולה, להמיס את החמאה, ולאחר מכן להוסיף את בצל האביב. מטגנים עבור 1-2 דקות כדי לרכך. מערבבים את הקמח ומערבבים עם החמאה כדי להכין משחה. המשך לבשל במשך 30 שניות, ולאחר מכן להוסיף את החלב, קצת בכל פעם, ערבוב ברציפות, עד הרוטב הוא עבה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הצ ' דר והפרמזן (הזמנת קומץ טוב לפסגה), חצי מהעגבניות המיובשות למחצה, הרוזמרין, התיבול והמקרוני, ומערבבים הכל יחד.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
צווארי עוףצווארי עוף
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
5
הסר את צלחת האפייה מהתנור, להעביר את הנקניקיות לצלחת ושופכים כל שמן מן המנה. עצה במקרוני, לקנן את הנקניקיות בחזרה, דוחף אותם עד רק חצי חשוף, ואז מפזרים את הגבינה הנותרים ועגבניות, ולדחוף כמה זרזי רוזמרין. חזור לתנור ואפה במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
צווארי עוףצווארי עוף
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מגישים עם סלט, אם אתה רוצה.