מקרוני גבינה ועגבניות עם צ'יפולטות
אם יש לך פרמזן, לארוז עגבניות מיובשות למחצה, מקרוני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני עם גבינה עגבניות, ו גבינה מקרוני עגבניות מהירה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
שים את chipolatas בתבנית אפייה כ 30 x 25cm (זה יחזיק את הפסטה שלך מאוחר יותר, כדי לוודא גדול מספיק), לטפטף עם שמן עגבניות ומבשלים 25 דקות.
בינתיים, לבשל את המקרוני במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים עד רך, ואז לנקז. בזמן שהפסטה מבשלת, תכיני את הרוטב. במחבת גדולה, להמיס את החמאה, ולאחר מכן להוסיף את בצל האביב. מטגנים עבור 1-2 דקות כדי לרכך. מערבבים את הקמח ומערבבים עם החמאה כדי להכין משחה. המשך לבשל במשך 30 שניות, ולאחר מכן להוסיף את החלב, קצת בכל פעם, ערבוב ברציפות, עד הרוטב הוא עבה וחלק.
מוסיפים את הצ ' דר והפרמזן (הזמנת קומץ טוב לפסגה), חצי מהעגבניות המיובשות למחצה, הרוזמרין, התיבול והמקרוני, ומערבבים הכל יחד.
הסר את צלחת האפייה מהתנור, להעביר את הנקניקיות לצלחת ושופכים כל שמן מן המנה. עצה במקרוני, לקנן את הנקניקיות בחזרה, דוחף אותם עד רק חצי חשוף, ואז מפזרים את הגבינה הנותרים ועגבניות, ולדחוף כמה זרזי רוזמרין. חזור לתנור ואפה במשך 25 דקות.
מגישים עם סלט, אם אתה רוצה.