מקרוני ו 4 גבינות
מקרוני ו 4 גבינות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת ריקוטה חלקית, חלב דל שומן אחוז, מקרוני מרפק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מקרוני וארבע גבינות, מקרוני וגבינות רבות, ו מקרוני עם גבינות פונטינן וגורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מעיל 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד רך אבל מוצק, על 5 עד 8 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
בינתיים, מניחים את הדלעת הקפואה ואת החלב לתוך סיר גדול ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם לשבור את הדלעת עם כפית עד הפשרה. הפעל את החום עד בינוני ומבשל עד התערובת היא כמעט מבעבע, ערבוב מדי פעם.
הסר את המחבת מחום ומערבבים את צ 'דר, גבינת ג' ק, גבינת ריקוטה, מלח, חרדל ופלפל קאיין.
יוצקים תערובת גבינה על המקרוני ומערבבים לשלב.
מעבירים את המקרוני והגבינה לתבנית האפייה.
מערבבים פירורי לחם, פרמזן ושמן בקערה קטנה.
מפזרים על החלק העליון של מקרוני וגבינה.
אופים במשך 20 דקות. ואז לצלות במשך 3 דקות כך העליון הוא פריך ושח יפה.