עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה אפויים, ו מקרוני וגבינה אפויים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים לבשל את הפסטה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
בזמן שהפסטה מתבשלת, בסיר נפרד, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
להקציף בקמח וחרדל ולשמור אותו נע במשך כחמש דקות. ודא שזה ללא גושים. מערבבים בחלב, בצל, עלה דפנה ופפריקה. מבשלים במשך עשר דקות ולהסיר את עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
חרדל
פפריקה
קמח לכל מטרה
בצל
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מזג בביצה. מערבבים 3/4 של הגבינה. מתבלים במלח ופלפל. מקפלים את המקרוני לתוך התערובת ויוצקים לתוך תבשיל 2 ליטר. למעלה עם שאריות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מקרוני
גבינה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
7
ממיסים את החמאה במחבת מטוגנת וזורקים את פירורי הלחם למעיל. מעל המקרוני עם פירורי הלחם.