קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

מקרוני וגבינה אפויים

מקרוני וגבינה אפויים
עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה אפויים, ו מקרוני וגבינה אפויים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים לבשל את הפסטה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
בזמן שהפסטה מתבשלת, בסיר נפרד, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
להקציף בקמח וחרדל ולשמור אותו נע במשך כחמש דקות. ודא שזה ללא גושים. מערבבים בחלב, בצל, עלה דפנה ופפריקה. מבשלים במשך עשר דקות ולהסיר את עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
חרדלחרדל
פפריקהפפריקה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מזג בביצה. מערבבים 3/4 של הגבינה. מתבלים במלח ופלפל. מקפלים את המקרוני לתוך התערובת ויוצקים לתוך תבשיל 2 ליטר. למעלה עם שאריות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מקרונימקרוני
גבינהגבינה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
7
ממיסים את החמאה במחבת מטוגנת וזורקים את פירורי הלחם למעיל. מעל המקרוני עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
מקרונימקרוני
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מהתנור ומנוחה במשך חמש דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
זכור לשמור שאריות למקרוני וגבינה מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה