מקרוני וגבינה ברוטב שמנת
מקרוני וגבינה ברוטב שמנת עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא פלפל קאיין, גבינת שמנת, גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מקרוני וגבינה Stovetop, מקרוני וגבינה Stovetop, ו מקרוני וגבינה Stovetop (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד שזה אל דנטה, על 6 דקות. זן, הזמנת 1 כוס של מי הפסטה. תניח בצד.
מחממים את חצי וחצי ואת קאיין בסיר גדול מעל חום בינוני עד שזה פשוט מגיע לרתיחה. המשך להתבשל עד חצי חצי מצטמצם 1 1/2 כוסות, על 15 דקות.
מוסיפים את גבינת שמנת ומערבבים עד מומס.
להקציף את צ ' דר ו Gruyere עד שכל הגבינה נמסה והרוטב הוא חלק.
מוסיפים את המקרוני לסיר ומערבבים לשלב. מערבבים בחלק ממי הפסטה השמורים כדי לדלל את הרוטב במידת הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח במידת הצורך.