מקרוני וגבינה דרומיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מק וגבינה הדרומי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לך קמח, פלפל, אבקת חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מבשלים מקרוני בסיר alarge של מים מלוחים רותחים, stirringoccasionally, עד אטריות הם מאוד רך.
ניקוז; להעביר לתבנית אפייה 3 ליטר.
בינתיים, להמס חמאה במדימפוט על חום בינוני.
לטאטא ב flourand לבשל, לטאטא,עד הזהב חיוור, על 2 דקות.
להקציף במרץ וקונסטנטי, בהדרגה להוסיף חלב. תביא לאסימר. הפחת את החום לנמוך; הוסף 2 1/2 כוסות
גבינה אמריקאית ומקציפים עד שנמסו.
להקציף בפרמזן, פלפל, ומוסטראבקה. מתבלים במלח.
יוצקים רוטב גבינה על אטריות indish; מערבבים למעיל.
אופים עד גבינה הוא השחמה על העליוןמציצות בקצוות, 40-45 דקות.