קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

מקרוני וגבינה חריפים מעושנים עם בייקון הודו

מקרוני וגבינה חריפים מעושנים עם בייקון הודו
מקרוני וגבינה חריפים עם בייקון טורקיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 766 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לך לחנות ותביא מזון גבינה מעובד, חצי חצי, פסטה פגז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיקנטי ירוק צ'ילה, בייקון מעושן, 3 גבינה גדל מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה מעושנים, ו צ'יפוטלה מעושן מקרוני וגבינה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול עם מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מערבבים את הפסטה פגז ולחזור לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בעוד הפסטה מתבשלת, מניחים את רצועות בייקון ההודו בין שתי מגבות נייר על צלחת בטוחה למיקרוגל. מבשלים במיקרוגל על גבוה עד הבייקון הוא פריך, 4 עד 6 דקות בהתאם למיקרוגל. אפשר לבייקון להתקרר; להתפורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
לאחר שהפסטה מבושלת ומנקזת, משלבים את הגבינה המעובדת, השמנת וחצי בסיר ששימש לבישול הפסטה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר מן החום; מערבבים את הפפריקה, פפריקה מעושנת, פלפל קאיין, בייקון טורקיה מתפורר. מערבבים את הפסטה המבושלת לתוך הרוטב עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
בייקון הודובייקון הודו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק