מקרוני וגבינה טעימים של אלי
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 71% , וזה די טוב. מקרוני וגבינה טעימים וקלים , מקרוני וגבינה ללא גלוטן טעימים מאוד , ופשטידת מקרוני טעימה להפליא דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9X13. מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בסיר בינוני, ממיסים חמאה ומערבבים פנימה קמח ליצירת רו. מבשלים 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד, ואז טורפים חלב חם מעט בכל פעם כדי ליצור רוטב לבן. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים.
מערבבים פנימה מלח, פלפל וקאיין ומערבבים לעתים קרובות עד שהרוטב מסמיך.
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה צ'דר, מוצרלה, ג'ק וחזיר.
מאחדים את הפסטה עם הרוטב ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית אפייה. השתמשו בפפריקה כדי ליצור דוגמה דקורטיבית מעל.
אופים 45 עד 60 דקות, או עד שהחלק העליון הוא הפריכות הרצויה.
נותנים לנוח 20 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
מקרוני וגבינה עובדים ממש טוב עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק אנד צ'יז עשיר וצ'יזי תרצה לנקות את החך עם משהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם אתה במצב רוח לאדום. ה-PRONTO Lambrusco Secco עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![PRONTO למברוסקו סקו]()
PRONTO למברוסקו סקו
צבע סגול ארגמן. ניחוחות עשירים באיריס סגול, ציפורן וליקריץ. גוף בינוני, יבש (secco), ריכוז מעולה, גימור עשיר, פירות בשפע, יבש. יין זה מציע מורכבות ועושר בחיך.