קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

מקרוני וגבינה טעימים של אלי

מקרוני וגבינה טעימים של אלי
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 71% , וזה די טוב. מקרוני וגבינה טעימים וקלים , מקרוני וגבינה ללא גלוטן טעימים מאוד , ופשטידת מקרוני טעימה להפליא דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9X13. מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
בסיר בינוני, ממיסים חמאה ומערבבים פנימה קמח ליצירת רו. מבשלים 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד, ואז טורפים חלב חם מעט בכל פעם כדי ליצור רוטב לבן. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מערבבים פנימה מלח, פלפל וקאיין ומערבבים לעתים קרובות עד שהרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה צ'דר, מוצרלה, ג'ק וחזיר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מאחדים את הפסטה עם הרוטב ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
יוצקים לתבנית אפייה. השתמשו בפפריקה כדי ליצור דוגמה דקורטיבית מעל.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
אופים 45 עד 60 דקות, או עד שהחלק העליון הוא הפריכות הרצויה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
נותנים לנוח 20 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc

מקרוני וגבינה עובדים ממש טוב עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק אנד צ'יז עשיר וצ'יזי תרצה לנקות את החך עם משהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם אתה במצב רוח לאדום. ה-PRONTO Lambrusco Secco עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
PRONTO למברוסקו סקו
PRONTO למברוסקו סקו
צבע סגול ארגמן. ניחוחות עשירים באיריס סגול, ציפורן וליקריץ. גוף בינוני, יבש (secco), ריכוז מעולה, גימור עשיר, פירות בשפע, יבש. יין זה מציע מורכבות ועושר בחיך.